"PRETE MI ZAGOVORNICI GLOBALIZMA" Saslušan osumnjičeni za incident u centru Beograda - u policiji izneo bizarnu odbranu

Novosti onlajn

16. 12. 2020. u 09:19

U SLUŽBENIM prostorijama policije obavljen je razgovor sa P.B. zbog incidenta ispred Skupštine.

ПРЕТЕ МИ ЗАГОВОРНИЦИ ГЛОБАЛИЗМА Саслушан осумњичени за инцидент у центру Београда - у полицији изнео бизарну одбрану

Foto: A. Klisurić

Muškarac P. B. (1979) juče je oko 14.25 džipom probio je zaštitnu ogradu ispred glavnog ulaza Doma Narodne skupštine, a ubrzo potom je uhapšen.

Kako se saznaje, on je saslušan u policiji, a tom prilikom je izjavio da je incidentom koji je juče počinio želeo da skrene pažnju na sebe, pre svega policije i vlasti.

Smatra, kako je rekao, da mu je u poslednje vreme ugrožena bezbednost od strane zagovornika globalizma. On navodno razotkriva svetske zavere, tvrdi da mu se preko mreža preti, nije naveo ko mu upućuje pretnje, a izjavio je da duže vreme koristi narkotike u kombinaciji sa alkoholom.

Podsećamo, na droga testu koji mu je urađen nakon incidenta, utvrđeno je da je P. B. bio pod dejstvom narkotika.

Nakon razgovora u policiji, po nalogu nadležnog javnog tužioca, osumnjičenom je zadržavanje i to zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život