„ČULA SAM ZAPOMAGANJE I KRIKE“: Žene u Gornjem Milanovcu u strahu od manijaka sa obale Despotovice, napao usred dana!

V. I.

17. 12. 2020. u 19:46

VISOKI, mršavi muškarac srednjih godina, sa kapuljačom na glavi i sa zaštitnom tamnom maskom na licu, čiji identitet za sada nije poznat, danima napastvuje Gornjomilanovačanke na obali reke Despotovice.

„ЧУЛА САМ ЗАПОМАГАЊЕ И КРИКЕ“: Жене у Горњем Милановцу у страху од манијака са обале Деспотовице, напао усред дана!

Foto: Depositphotos

Ovu vest potvrdile su brojne meštanke ove opštine na fejsbuk stranici “Milanovčanke”, koje su ili same bile žrtve napada ili su bile očevidac. Kako smo saznali, ceo slučaj je prijavljen policiji, koja radi na pronalaženju napadača.

- Čula sam zapomaganje i ženske krike, potrčala sam i ugledala ženu modrih usta u vidno rastrojenom stanju, jedva je govorila. Ispričala mi je da joj je napadač išao u susret, uhvatio za ramena, a zatim gurnuo sa obale u visoku travu. Njene vriske, na sreću, čuo je jedan čovek koji živi u blizini, i kad je njega ugledao napadač je počeo da beži. U tom momentu sam i ja naišla i pružila joj pomoć – posvedočila je Marina Ostojić, koja je bila očevidac jednog takvog napada koji se desio uz obalu Despotovice.

Inače, trasa puta kraj reke na kojoj su se događali napadi veoma je prometna, pošto vodi do obližnjih fabrika u kojima radi na stotine žena.

- U strahu smo, na posao i s posla nas vode muževi ili neko od muškaraca. Napadač ne bira doba dana, napadao je usred bela dana. Apelujemo na policiju da što pre pronađe napadača ili da dežuraju na ovoj deonici, kako se nešto gore ne bi dogodilo – kazale su Milanovčanke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)