NE POMAŽE ALTERNATIVNI DRUM: Saobraćajci iz Loznice "stopirali" osumnjičene za prodaju opijata

18. 12. 2020. u 09:16

DVOJICA narko dilera iz sela Kozjaka, kod Loznice, uhapšena su sinoć, u susednom selu Gornji Dobrić, vraćajući se iz Šapca, kod kojih je, u improvizovanom taksi vozilu, pronađeno 50 grama narkotika, najverovatnije heroina saznaju „Novosti“.

НЕ ПОМАЖЕ АЛТЕРНАТИВНИ ДРУМ: Саобраћајци из Лознице стопирали осумњичене за продају опијата

Foto: V. Mitrić

Drogu su, kako saznajemo, preuzeli u Šapcu i išli su ka Loznici, ne mnogo bližim putem kroz Mačvu, već preko Cera, misleći da će tako da izbegnu patrole saobraćajne policije.

Kad su zaustavljeni, očekivali su da, posle uobičajene kontrole nastave put, ali su dva vešta i iskusna saobraćajna policajca, uspeli vrlo brzo da pronađu drogu.

U akciji je bio je jedan od najviših starešina saobraćajne policije, koji je imao i valjane dokaze da se, za trgovinu narkotika, koriste alternativni pravci.

Kriminalističkim policajcima je, posle odlično urađenog posla saobraćajaca, ostalo samo da zadokumentuju predmet. O daljoj sudbini osumnjičenih odlučiće OJT u Loznici.

Ovo je samo jedna od akcija u kojoj saobraćajci, uz redovne poslove, u „mrežu“ hvataju okorele kriminalce, među kojima su i narkodileri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna