PUCNJAVA U CENTRU GRAČANICE: Policija ranila osumnjičenog (VIDEO)

Novosti online

22. 12. 2020. u 19:02

U GRAČANICI je danas došlo do vatrenog okršaja kada je oko 17 sati iz policijske stanice u Gračanici pobeglo lice koju su pripadnici policije prethodno uhapsili.

ПУЦЊАВА У ЦЕНТРУ ГРАЧАНИЦЕ: Полиција ранила осумњиченог (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tom prilikom jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena. Osumnjičeni je van životne opasnosti, potvrdio je komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

- Pripadnici interventne jedinice su danas zaustavili vozilo u kojem se nalazila osoba za kojom je raspisana poternica zbog napada na službeno lice.

Ta osoba, kao i osoba koja se nalazila na mestu suvozača, a kod koje je pronađeno hladno oružje i protiv koje je podneta prijava, privedene su i zadržane u policijskoj stanici do dolaska jedinice iz Vučitrna, koja je trebalo da preume osobu za kojom je raspisana poternica.

Pre dolaska policajaca iz Vučitrna, osumnjičeni je pobegao iz policijske stanice, a policajci su krenuli za njim.

Tom prilikom jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena. Osumnjičeni je van životne opasnosti, rekao je Trajković.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina