SATIMA TUKAO I SILOVAO DEVOJKU: U Nišu iza zatvorenih vrata nastavljeno suđenje N. R. (24) iz sela Donje Međurovo zbog zlostavljanja

J. Ć.

22. 12. 2020. u 22:00

NAJPRE je ošamario devojku, zatim ju je više puta udario šakama, pesnicama i kolenima po telu. Gađao ju je upaljačem, pretio je da će joj razbiti flašu o glavu. Sve vreme je devojku obasipao uvredama, nazivao je pogrdnim imenima, pljuvao je i polivao pivom po kosi.

САТИМА ТУКАО И СИЛОВАО ДЕВОЈКУ: У Нишу иза затворених врата настављено суђење Н. Р. (24) из села Доње Међурово због злостављања

Ilustracija / Foto Depositphotos

Vikao je: "Što ne zoveš sada svoga tatu da te spasi? Zapaliću vas. Ubiću vas" - piše, između ostalog, u optužnici Višeg javnog tužilaštva u Nišu protiv N. R. (24), iz sela Donje Međurovo, kome se na teret stavlja da je na naročito svirep i ponižavajući način silovao i zlostavljao devojku iz Trupala, sa kojom se zabavljao.

Njemu se pred niškim Višim sudom vodi postupak iza zatvorenih vrata, a preti mu kazna zatvora od pet do petnaest godina. Kada je saznao da je prijavljen policiji za silovanje, nasilnik je pretio žrtvi i njenim ukućanima. U martu joj je došao na vrata porodične kuće, a tada ga je nožem povredio devojčin otac Č. N. (50), pa je i protiv njega pokrenuta istraga zbog nanošenja teških telesnih povreda ćerkinom momku.

N. R. se tereti da se 7. marta ove godine u svojoj porodičnoj kući u uračunljivom stanju, nakon ljubomornog ispada, zbog poruka koje je video na mobilnom telefonu svoje devojke, skoro četiri sata svirepo iživljavao nad njom. U jednom trenutku, devojka je iskoristila trenutak njegove nepažnje, uzela mu mobilni telefon i pozvala taksi kojim je pobegla kući. Njeni roditelji su odmah primetili da je zlostavljana, pa su pozvali policiju. Nakon saznanja da istražitelji tragaju za njim, N. R. je devojci slao poruke i ubeđivao je da odustane od prijave, jer je na uslovnoj slobodi zbog nasilja u porodici. Međutim, ona ga nije poslušala, pa je 11. marta ove godine upao u njen dom u Trupalu.

Kako je novinarima ispričao njen otac Č. N., nakon što ih je obasuo psovkama, N. R. je razvalio vrata i banuo im u kuću.

- Vikao je, uz psovke: "Izađi da ja i ti rešimo stvar". Učinilo mi se da čujem zvuk repetiranja pištolja, pa sam ćerku sakrio ispod kreveta, a ženu iza regala. Nisam hteo da mu otvorim, on je udarao na vrata da bi ih u jednom trenutku razvalio i upao u sobu. Skočio sam na njega i u tom rvanju sam ga ubo nožem - ispričao je Č. N.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije