DETALJI STRAVIČNOG SLUČAJA PEDOFILIJE U NEGOTINU: Predložio devojčici da legne, pa je uhvatio za ruku - sve negirao u policiji

E. V. N.

27. 12. 2020. u 21:41

NEGOTINAC T. F. (29) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju devetogodišnju pastorku i njenu drugaricu. Na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ СЛУЧАЈА ПЕДОФИЛИЈЕ У НЕГОТИНУ: Предложио девојчици да легне, па је ухватио за руку - све негирао у полицији

Foto Ilustracija

On je, prema informacijama koje smo dobili od izvora bliskog istrazi, u subotu, kada je njegova pastorka u goste pozvala drugaricu, ušao u sobu u kojoj su bile i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, navodno, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim delovima tela.

- Drugarica me je pozvala u sobu - ispričala je devojčica, navodi naš izvor. - Soba je bila u polumraku, a na krevetu je ležao T. F. koji je na sebi imao donji veš i majicu.

DOBIO 16 GODINA ZA PODVOĐENjE

PROŠLE godine pravosnažno je, na 16 godina zatvora, osuđen Ljubiša K. (73), iz negotinskog sela Aleksandrovac, zbog produženog dela obljube nad nemoćnim licem i trgovine ljudima. On je ovu jedinstvenu kaznu dobio jer je svoju mentalno zaostalu pastorku B. V. (16), koja je tada imala devet godina, najmanje pet godina primoravao na seksualne odnose i podvodio je. Istovremeno, N. M. (72) iz Zaječara, kojem je maloletnica podvođena, priznao je krivicu i posle dogovora sa tužilaštvom, osuđen je ne godinu dana zatvora.

T. F. je tada uhvatio drugaricu svoje devetogodišnje pastorke i pokušao da joj ruku stavi na svoj polni organ. Kazao joj je da to nije ništa strašno i da ne treba da se boji.

- Dete se izmaklo, a T. F. ju je pitao: "Da li gledaš filmove za odrasle? Tvoja drugarica, misleći na svoju devetogodišnju pastorku, i ja ih stalno gledamo" - dodaje izvor.

- Devojčica se uplašila i iskočila iz kreveta - nastavlja naš sagovornik. - Počela je da se oblači, a T. F. joj je zapretio da nikome ne sme da kaže šta se desilo.

Međutim, maloletnica je dotrčala do kuće, sve ispričala majci, koja je odmah pozvala policiju. Pripadnici organa reda su odmah reagovali i, nakon prikupljanja dokaza, posle nekoliko dana su priveli T. F. koji je negirao sve što mu se stavlja na teret. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, nakon toga, uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu.

ŠOK U MATIJEVCU POSLE NAPASTVOVANjA DEVOJČICE (4)

NASRNUO NA KUMICU?

U SELU Matijevcu kod Vladimiraca vlada muk posle saznanja da je ovdašnji petnaestogodišnji dečak bio uhapšen zbog navodne obljube četvorogodišnje devojčice iz komšiluka. Tinejdžer je, posle saslušanja kod sudije za maloletnike Višeg suda u Šapcu, pušten da se brani sa slobode. Zasad je osumnjičen za krivično delo "polno uznemiravanje", a kako "Novosti" saznaju, istraga se nastavlja - slede druga saslušanja, pregledi, veštačenja...

Dve porodice žive nedaleko jedna od druge i ne samo što su se družili, već su, navodno, i u kumovskim odnosima. I jedni i drugi slove za mirne, dobre i čestite ljude.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024