SVIREPO UBISTVO U SELU SLATINA KOD KRUŠEVCA: Sin sekirom usmrtio oca

G. ĆIROVIĆ

28. 12. 2020. u 16:47

NEZAPAMĆENI, gotovo svirepi zločin dogodio se u selu Slatina kod Kruševca u ponedeljak, oko 10.30, kada je Dejan Ivanović (45), iz još nepoznatog razloga, sekirom usmrtio svog sedamdesetjednogodišnjeg oca Stanislava Ivanovića.

СВИРЕПО УБИСТВО У СЕЛУ СЛАТИНА КОД КРУШЕВЦА: Син секиром усмртио оца

Foto: Privatna arhiva

Ovaj krvavi zločin, dogodio se u dvorištu porodične vikend kuće u Slatini i to nakon kraće svađe između sina i oca dok su, prema priči meštana, cepali drva. Dejan je, u jednom trenutku, potegao sekiru i potom nasrnuo na svog oca nanevši mu teške, ispostaviće se ubrzo smrtonosne povrede glave od kojih je Stanislav nedugo kasnije i preminuo.

Foto: Privatna arhiva

Ubrzo su na mesto zločina pristigli i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Kruševca koji su uhapsili Dejana pod sumnjom da je počinio ubistvo i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom višem javnom tužiocu u Kruševcu na saslušanje.

U neverici i još u šoku zbog zločina koji je potresao ovaj kraj, meštani Slatine, mirnog sela u okolini Kruševca, kažu da Ivanoviće nisu baš dobro poznavali, jer su u svoju vikendicu samo povremeno dolazili. O motivima ubistva, bar zasad, samo se nagađa.

- Nismo ih ni dobro poznavali, niti smo se družili. Dejan je došao iz Kruševca kada je počelo sve ovo sa koronom. Da li je ostao bez posla ili je nešto drugo u pitanju, nisam siguran, al mislim da se pričalo da se nedavno razveo – kaže jedan meštanin Slatine. - Njegov otac Stanislav došao je pre dan-dva. Šta se između njih dogodilo, to niko ne zna, ali prizor u dvorištu je bio jeziv.

A, šta je Dejana nateralo da sekirom nasrne i tako usmrti svog oca, kao i okolnosti pod kojima se zločin dogodio, biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)