DETETOVU RUKU POKUŠAO DA STAVI NA POLNI ORGAN? Muškarcu (29) iz Negotina određen pritvor zbog nedozvoljenih polnih radnji

E.V.N.

28. 12. 2020. u 18:45

OSNOVNO javno tužilaštvo u Negotinu odredilo je pritvor do 30 dana svom sugrađaninu T. F. (29), koji se terete krivično delo nedozvoljene polne radnje, nad svojom devetogodišnjom pastorkom i njenom vršnjakinjom.

ДЕТЕТОВУ РУКУ ПОКУШАО ДА СТАВИ НА ПОЛНИ ОРГАН? Мушкарцу (29) из Неготина одређен притвор због недозвољених полних радњи

Foto: Depositphotos

Kako saznajemo, osumnjičeni je saslušan, izneo je odbranu, a delo je u celosti negirao. Kako nam je rečeno, pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio delo. Za danas je planirano ispitivanje oštećenih.

T. F. je slobode lišen u subotu, iako se delo desilo nekoliko dana ranije. On je, navodno, kada je njegova pastorka u goste pozvala drugaricu, bio u sobi u donjem vešu.

Pastorka i njena prijateljica su ušle u sobu, u kojoj je bio mrak. Tu je, T.F. nezvanično, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim delovima tela, nakon čega ju je uhvatio za ruku i pokušao da je stavi na svoj polni organ. 

Devojčica je pobegla kući i sve ispričala majci, koja je slučaj odmah prijavila policiji. Pre toga, T.F. joj je zapretio da događaju nikome ne sme da priča.

Po saznanjima našeg lista, obe devojčice su medicinski pregledane i ustanovljeno je da nije bilo obljube.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije