RASTA ČEKA OPTUŽNICU: Završena istraga protiv repera, još se ne zna šta će mu biti stavljeno na teret

S. J. M.

29. 12. 2020. u 08:38

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu privelo je kraju istragu protiv repera Stefana Đurića Raste, a kako saznajemo, uskoro bi mogla da bude i podignuta optužnica. Đurić je uhapšen početkom oktobra, a pre nekoliko dana Apelacioni sud produžio mu je pritvor do 27. januara, kako ne bi ponovio krivično delo.

РАСТА ЧЕКА ОПТУЖНИЦУ: Завршена истрага против репера, још се не зна шта ће му бити стављено на терет

Rasta

Njemu se na teret stavlja prodaja skanka, nakon što je u pretresu stana u kom živi pronađeno 560 grama ovog narkotika. Đurićev advokat Uroš Milosavljević kaže da su obavešteni da je nedavno u tužilaštvo stiglo DNK veštačenje, koje se čekalo, ali da oni još nisu dobili taj nalaz.

- Videćemo za šta će ga tužilaštvo optužiti, da li za krivično delo prodaje za šta ga od početka sumnjiče ili za upotrebu narkotika, što mi tvrdimo da je u pitanju - kaže nam Milosavljević. - Smatramo da nema dokaza za prodaju. Čak je i jedan policajac koji je ispitan u istrazi kazao da oni nemaju operativnih saznanja da se Đurić bavio prodajom droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)