TRAGIČAN BOŽIĆ U MAJDANPEKU: Ratni vojni invalid stradao u požaru

Novosti online

08. 01. 2021. u 11:19

OVOGODIŠNjI Božić za Ljubisava Ž. (54) ratnog vojnog invalida iz Majdanpeka bio je koban.

ТРАГИЧАН БОЖИЋ У МАЈДАНПЕКУ: Ратни војни инвалид страдао у пожару

Petar Milošević

U kasnim večernjim satima nešto pre ponoći u ulici Svetog Save broj 3 na poslednjem spratu stambene zgrade tačnije u potkrovlju, u stanu u kome je ovaj čovek živeo sam, izbio je požar usled kojeg se od velike koncentracije dima Ljubisav ugušio u snu.

Gust dim koji je kuljao iz stana zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini benzinske pumpe primetile su komšije koje su obavestile pripadnike Policijske stanice u Majdanpeku, Vatrogasnu jedinicu, dežurnu ekipu Elektrodistribucije i Hitnu službu majdanpečkog Doma zdravlja.

Svi su pokušavali na sve načine da uđu u stan i spasu nesrećnog čoveka koji je u momentu izbijanja požara spavao. Jedini način je bio je kroz razbijen prozor preko krovne konstrukcije zgrade, s obzirom na to da stan ima sigurnosna vata koja nije bilo moguće razvaliti, kažu pripadnici Vatrogasne jedinice u Majdanpeku.

Požar je lokalizovan ali nažalost Ljubisav Ž. je stradao, ugušivši se u dimu.

- On je živeo sam. Imao je izvesnih psihičkih problema koje su posledica boravka na ratištu. Danas sam ga videla poslednji put oko dva sata, kaže jedna stanarka zgrade.

Za sada je tačan uzrok požara još uvek nepoznat ali predpostavlja se da je u pitanju instalacija ili grejalica koja je ostala upaljena dok je Ljubisav spavao. O čemu se zapravo radi i šta je dovelo do ovog nesretnog događaja pokazaće istraga.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)