SNIMCI SA MESTA UBISTVA MLADIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Ivan pronađen izboden u blizini zgrade - komšije trvde da nisu čuli za žurku (FOTO/VIDEO)

G.N.

14. 01. 2021. u 11:32

NOĆAS oko četiri sata otac je dovezao svog sina Ivana T. (22) u Urgentni centar, koji je uboden nožem u srce.

СНИМЦИ СА МЕСТА УБИСТВА МЛАДИЋА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Иван пронађен избоден у близини зграде - комшије трвде да нису чули за журку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.Anđela

Njegovo telo pronađeno je u ulici dr Ivana Ribara. On je tada davao znake života, a privatnim automobilom je prevezen u Urgentni centar. Pola sata kasnije je konstatovana smrt.

Kako saznaju "Novosti" na terenu, komšije tvrde da nisu čuli ništa. Policija je jutros dolazila u zgradu na broju 168 da preuzme snimke sa kamera, a krvavi tragovi pronađeni su između dve zgrade broja 168 i 170.

Foto: M.Anđela

Staranari iz zgrade sa brojem 170 navode da uopšte nisu čuli da se u njihovoj zgradi održava neka žurka.

Podsetimo, kako prenosi Pink, istraga je pokazala da je Ivan T. veći deo večeri proveo na žurki u jednom stanu na Novom Beogradu. U jednom trenutku je otišao sa žurke, a istraga utvrđuje šta se dešavalo od trenutka kada je napustio stan dok ga otac nije pronašao kako krvari na pločniku. Otac je je sa još jednim drugom odvezao ranjenog mladića u UC gde je on preminuo. Ivan je uboden oštirm predmetom u grudi, a istraga je toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)