VELIKA TUGA: Ovo je Ivan (22) koji je sinoć ubijen na žurki! (FOTO)

G. N. - Z. U.

14. 01. 2021. u 21:49

IVAN je došao sa žurke i neko ga je pozvao da izađe napolje. Pošto se dugo nije vraćao, izašao sam da ga potražim i zatekao sam ga tu na ulici u lokvi krvi.

ВЕЛИКА ТУГА: Ово је Иван (22) који је синоћ убијен на журки! (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Sa njim je bio još jedan drugar, koji ga je bodrio da izdrži. Prevezli smo ga do Urgentnog centra, ali je uprkos naporima lekara moj sin preminuo pola sata kasnije.

Ovako, za "Novosti", priča otac Ivana T. (22), koji je ranjenog sina zatekao na pločniku između novobeogradskih solitera u Ulici dr Ivana Ribara, samo 500 metara od zgrade u kojoj je stanovao. Mladić je u noći između srede i četvrtka uboden nožem u grudi, a policija je juče po podne saopštila da je uhapsila D. I. (20), osumnjičenog za ovaj zločin. Njemu se na teret stavlja teško ubistvo, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati, do kada će biti saslušan u tužilaštvu.

Šta se kobne noći tačno dogodilo, zasad je misterija. Prema prvim informacijama iz istrage, ubijeni mladić veći deo večeri proveo je na proslavi povodom dočeka srpske Nove godine, u jednom stanu na Novom Beogradu. Pretpostavlja se da je žurka organizovana u blizini mesta gde je Ivan pronađen kako leži u lokvi krvi, između zgrada sa brojevima 168 i 170.

- Molim vas da nam date neki dan da se oporavimo od šoka, nemojte da se ljutite - rekao nam je ožalošćeni otac, skrhan bolom. - Ne znamo šta se desilo, očekujemo da policija sklopi kockice, jer mi nismo u stanju.

Prema njegovim rečima, Ivan se vratio kući, ali ga je oko tri ujutru neko pozvao na telefon, pa je opet izašao. Trebalo je, kaže, brzo da se vrati.

- Kada sam ga našao, njegov drug bio je kraj njega i čuo sam da ga bodri, govorio mu je da izdrži. Uneli smo ga u automobil i odvezli u Urgentni. Bio je još živ - priča otac mladića.

Mladićeva porodica ne može da pretpostavi zbog čega mu je nož zariven u srce.

POLICIJA UZELA SNIMKE

TRAG od krvi bio je vidljiv i juče na pločniku između solitera. Stanari zgrada, čiji prozori gledaju na mesto ubistva, kažu da ništa nisu čuli.

- Rano jutros probudila nas je policija. Tražili su od nas da predamo snimke sa sigurnosnih kamera. Uviđaj je trajao celo jutro, bili su i forenzičari - rekla nam je jedna od žiteljki naselja.

UBIJEN Ivan T., Foto Privatna arhiva

Policija sumnja da je osumnjičeni D. I. povrede naneo Ivanu oštrim predmetom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili