MILENA RADULOVIĆ SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja!

Novosti onlajn

16. 01. 2021. u 22:52

ČUVENI vlasnik škole glume večeras Miroslav Mika Aleksić je priveden u stanicu policije, a glumica Milena Radulović (26), kako sama kaže, imala je 17 godina kada ju je on silovao.

МИЛЕНА РАДУЛОВИЋ СЕ ОГЛАСИЛА НА ИНСТАГРАМУ: Решиле смо да станемо на пут мрачном кругу злостављања!

Foto: Printscreen/Jutjub

Glumica se sada oglasila na svom Instagram profilu:

- Posle teške unutrašnje borbe, neke hrabre devojke i ja rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati. Silovanje maloletnih lica i pedofilija nisu dopustive - napisala je Milena.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović za Blic pa dodala:

- Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedeljno, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra deca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, devojčice su dolazile u suknjama, dečaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila - kaže ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti