KOBNA POVREDA OD LEDENICE? Obdukcija treba da utvrdi šta je uzrok smrti Novosađanke Gordane V. (48)

Z. G.

17. 01. 2021. u 21:07

ŠTA je uzrok smrti Gordane V. (48) iz Novog Sada, koja je u subotu preminula u Kliničkom centru Vojvodine gde je zdravstveno zbrinuta zbog posledica povreda koje je zadobila prethodnog dana od, kako se pretpostavlja, udarca u glavu ledenice ili nekog drugog predmeta, biće utvrđeno obdukcijom u Centru za sudsku medicinu pri KCV.

КОБНА ПОВРЕДА ОД ЛЕДЕНИЦЕ? Обдукција треба да утврди шта је узрок смрти Новосађанке Гордане В. (48)

N.Karlić

Prema nezvaničnim informacijama, Novosađanki je, dok je u petak po podne išla ulicom, na glavu pala ledenica ali pošto nije osećala veće tegobe zbog te povrede, nije se javila lekaru, već je otišla kući i pozvala svog oca Milana V. kome se požalila, odnosno rekla mu šta joj se dogodilo. Otac je, kako se saznaje, ispričao da je svoju kćerku ponovo pozvao telefonom i u subotu i pošto se nije javljala, otišao je u njen stan da je vidi ali njoj se zdravstveno stanje pogoršalo, pa ju je odmah prevezao u Urgentni centar KCV.

Kako saznajemo nezvanično, bez svesti je prevezena u bolnicu, gde je, uprkos naporima lekara, preminula iste večeri.

Obdukcija bi trebalo da bude obavljena u ponedeljak, posle čega će biti poznato šta je tačno uzrok smrti Novosađanke Gordane V.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)