MARIJA LUKIĆ ZA „NOVOSTI“: Jutki želim dobro zdravlje, kako bi mogao da odsluži ovu preblagu kaznu zatvora

S. BABOVIĆ

18. 01. 2021. u 14:44

MARIJA Lukić, oštećena u slučaju u kome je pred Osnovnim sudom u Kruševcu za nedozvoljene polne radnje osuđen Milutina Jeličića Jutke, na vest da je Jutka zatražio odlaganje izdržavanja beuslovne zatvorske kazne od tri meseca iz zdravstvenih razloga, kaže za „Novosti“ da očekuje da će osuđeni nastaviti u tom maniru, kao što je to činio i na suđenjima.

МАРИЈА ЛУКИЋ ЗА „НОВОСТИ“: Јутки желим добро здравље, како би могао да одслужи ову преблагу казну затвора

Foto: S. B.

-Ovo jeste prvi, ali ne i poslednji put - kaže za „Novosti“. -Na suđenja nije dolazio zbog zdravstvenih problema, ali je uveče išao na promociju knjige kod Šešelja i bavio se predizbornim aktivnostima. Svakako mu želim dobro zdravlje kako bi mogao da odlsuži ovu preblagu kaznu zatvora.


Kako su „Novosti“ ranije objavile, bivši predsednik opštine Brus, koji je pravosnažno osuđen na tri meseca bezuslovne zatvorske kazne zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje nad bivšom saradnicom, dok je oslobođen za plno uznemiravanje, odnosno slanje SMS poruka, zatražio je odlaganje izvršenja kazne iz zdravstvenih razloga. Po odluci mesno nadležnog, Osnovnog suda u Brusu, na izdržavanje kazne trebalo je da se javi 20. januara, a kao mesto odsluženja određen je Okružni zatvor u Kruševcu.

Krivičnu prijavu protiv Jutke policija je podneta još marta 2018., optužni predlog je Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu podnelo istog leta, dok je suđenje pred bruskim, a potom i kruševačkim sudom trajalo skoro dve godine. Presuda je oglašena pravosnažnom u novembru, a onda je postala i izvršna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)