UŽAS U VLADIMIRCIMA: Pretio, pa premlatio čoveka jer mu duguje novac!

V.MITRIĆ

20. 01. 2021. u 19:01

POLICAJCI iz Vladimiraca stavili su lisice na ruke A.K.(1989), iz okoline Šapca zbog sumnje da je učinio krivično delo prinuda u pokušaju, potvrđeno nam je u PU Šabac.

УЖАС У ВЛАДИМИРЦИМА: Претио, па премлатио човека јер му дугује новац!

Foto: D.N.

Sumnja se da je A.K, u utorak, došao do kuće oštećenog tridesetogodišnjeg muškarca u mesto Beljin i prvo mu pretio, a zatim ga i fizički napao, „zato što mu oštećeni duguje novac“.

- Oštećenom su u Opštoj bolnici u Šapcu konstatovane teške telesne povrede -navode iz policije.

Osumnjičenom je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu određeno zadržavanje do 48 časova i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)