BURNA REAKCIJA ADVOKATA MIKE ALEKSIĆA: Zaustavio se ispred sudnice, evo šta je rekao okupljenima

Novosti online

21. 01. 2021. u 10:11

ZORAN Jakovljević, novi advokat Miroslava Mike Aleksića, stigao je u Više javno tužilaštvo gde se danas nastavljaju saslušanja devojaka koje su prijavile profesora glume za silovanje i seksualno zlostavljanje, burno se obratio okupljenim novinarima.

БУРНА РЕАКЦИЈА АДВОКАТА МИКЕ АЛЕКСИЋА: Зауставио се испред суднице, ево шта је рекао окупљенима

Foto: Z. Jovanović/Printscreen

- Saslušajte šta odbrana ima da kaže, a onda izvodite vaše zaključke - rekao je Jakovljević, a potom dodao:

Nakon toga Jakovljević, koji je nekada bio zamenik tužioca, okrenuo se i ušao u zgradu na saslušanje mlade glumice Ive Ilinčić koja je nekoliko minuta pre njega stigla u Više tužilaštvo u pratnji oca i advokata Srđana Ilinčića i još dva pravna zastupnika.

Podsetimo, Srđan Ilinčić rekao je žda je u ovom slučaju i advokat i otac, ali ipak "malo više otac", te da je, na želju svoje ćerke Ive, danas napustio sudnicu.

- Po želji moje ćerke napustio sam sudnicu, kako bi se ona osećala komfornije dok daje izjavu - rekao je Srđan Ilinčić.

Juče je u Višem tužilaštvu saslušana glumica Milena Radulović, koja je Aleksića optužila za silovanje i seksualno zlostavljanje. Ona je u ispovesti ispričala da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina i bila je učenica njegove škole glume. Nakon nje, ispovest je dala i Iva Ilinčić, koja je navela da je Aleksić nije silovao, ali da ju je više puta seksualno zlostavljao. Potom su se policiji prijavile i druge žrtve profesora glume.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni