OVO JE STEFAN KOJI JE RANJEN U RESAVSKOJ: Mladi kik-bokser bio obezbeđenje u "Nani", povezivan sa ubistvom Aleksandra Savkovića

Novosti online

21. 01. 2021. u 14:20

STEFAN Š, ranjen je danas u pucnjavi u Resavskoj ulici dok je obezbeđivao advokata Marka Vujoševića, odranije je poznat policiji, a bio je povezivan sa slučajem ubistva Aleksandra Savkovića ispred diskoteke "Nana".

ОВО ЈЕ СТЕФАН КОЈИ ЈЕ РАЊЕН У РЕСАВСКОЈ: Млади кик-боксер био обезбеђење у Нани, повезиван са убиством Александра Савковића

Foto: Milena Anđela/Printscreen

Naime, u pitanju je mladi kik-bokser, kog je Nedeljko Grbović, šef obezbeđenja diskoteke “Nana”, angažovao u poslu.

Kobnog dana, kada je ispred "Nane" ubijen Aleksandar Savković (27) uhapšen je Grbović, a sa njim i četiri mladića. Među njima bio je i Stefan Š.

Grbović je iz jednog beogradskog kik-boks kluba regrutovao članove obezbeđenja “Nane”, a Stefan je više puta je osvajao titule u ovom borilačkom sportu, u zemlji i inostranstvu.

Viši sud u Beogradu osudio je prošle godine na 13 godina zatvora Nedeljka Grbovića, a trojica optuženih za učestvovanje u tuči iste noći Stevan D, Stefan Š. i Miloš T. su oslobođeni od optužbi.

Podsetimo, Stefan Š. upucan je jutros u nogu u Resavskoj ulici dok je štitio beogradskog advokata Marka Vujoševića. Stefan je potom prevezen u Institut za ortopediju na Dedinju. Vujošević je izjavio da mu je Stefan spasao život.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)