ŠAPČANIN PLATIO UBISTVO SUPRUGE? Osumnjičenom određeno policijsko zadržavanje

V.Mitrić

22. 01. 2021. u 22:48

M. M. (63) iz Šapca, koji je uhapšen pod sumnjom da je platio sugrađaninu S.M. da ubije njegovu bivšu suprugu M.(40) određeno je policijsko zadržavanje, uz saglasnog Višeg tužilaštva u Šapcu, rekao nam je zamenik OJT Milan Milutinović, potparol tog tužilaštva.

ШАПЧАНИН ПЛАТИО УБИСТВО СУПРУГЕ? Осумњиченом одређено полицијско задржавање

Foto: V. Mitrić

Ovaj Šapčanin biće u subotu odveden na saslušanje kod tužioca, koji će, potom, da odluči da li će za njega da zatraži pritvor, do 30 dana. Od sudije za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu uhapšen je zbog sumnje da je unajmio S. M. (40) da ubije njegovu bivši suprugu.

Nalogodavac ubistva bivše supruge, spremio je i novac, ali, ispostavilo se, za nesuđenog dželata.

Družina, kojoj je pripadao nesuđeni dželat, kao i on sam, nije, od početka, bila ni rada ni spremna, prema našim saznanjima, da učini taj zločin. Uz druge dokaze da je bivši muž imao krajnje zlu nameru, po svoj prilici, prema naših nezvaničnim, informacijama biće i predaja para.

Uhapšeni ne slovi ni za bogatog čoveka, ni za nekog od opasnih ljudi. Kako mu se javila tako suluda ideja i kako je odlučio da traži dželata, samo su neka od pitanja kojima će da se bavi istraga narednih dana. Nema zvaničnih informacija, pa se samo nagađa koliko je Šapčanin, koji je obećao da će da ubije ženu uzeo novca.

 -Sama činjenica da ova akcija nije nigde procurila ukazuje u kakvu se M.M. upustio o čemu će imati prilike da razmišlja iza brave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)