NARUČIO UBISTVO SUPRUGE, DAO DEO PARA? Šapčanin ćutao na saslušanju , predložen mu pritvor do 30 dana

V. MITRIĆ

23. 01. 2021. u 15:39

ŠAPČANIN M.M.(63), koji je osumnjičen da je dogovorio ubistvo bivše supruge N.M. (40) sugrađaninu S.M. priveden je, po isteku policijskog zadržavanja, u Više javno tužilaštvo u Šapcu, gde se, kako saznaju „Novosti“, branio ćutanjem.

НАРУЧИО УБИСТВО СУПРУГЕ, ДАО ДЕО ПАРА? Шапчанин ћутао на саслушању , предложен му притвор до 30 дана

Foto: V. Mitrić

Prvi zamenik VJT u gradu na Savi i portparol, Milan Milutinović, rekao nam je da je tužilac zatražio od sudije za predhodni postupak Višeg suda određivanje pritvora do 30 dana.

M.M. je, prema policijskom saopštenju, osumnjičen da je ubistvo supruge „pogodio“ i utanačio sa sugrađanimom S.M. u decembru prošle godine.Ova namera i dogovor, ipak, nisu ostali samo među njima.

Tužilaštvo na čelu sa tužiocem, Zoranom Obradovićem, budno je pratilo situaciju, u saradnji sa policijom, koja je, takođe, imala važnu ulogu. Po svoj prilici, ucveljeni muž je uhapšen kad je predao nesuđenom dželatu svoje supruge 5.000 evra.

Ovaj Šapčanin, koji je slabo poznat u gradu, osumnjičen je za krivično delo podstrekivanje na ubistvo.

Družina kojoj je pripadao Šapčanin sa kojim je pravio pogodbu sada uhapšeni bivši muž, inače, prema našim saznanjima, nije bila uopšte raspoložena da tako nešto i ostari.

-Ne znam šta se ovde desilo, ali postoje slučajevi da, za tako brutalne zahteve, „žestoki momci“ znaju da uzmu deo novca, a da dobijeni posao ne obave -kažu naši upućeni sagovornici. - To „objašnjavaju“ narodnom izrekom da je „i sirće slatko kad je džabe“, a kamoli kad su u pitanju devize. Ipak, sjajnom akcijom tužilaštva i policije sačuvan je život ženi, čije je ubistvo bilo naručeno, a i pare nisu došle u ruke onog ko je trebalo da ga učini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)