DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA KOD NIŠA: Ranio roditelje pred detetom, pa ubo komšiju koji je hteo da ih zaštiti

J. ĆOSIN

24. 01. 2021. u 16:58

U TOKU popodneva, u UC KC NIŠ, primljene 3 osobe, dva muškarca i žena, sa ubodnim i drugim povredama. Odmah po prijemu, urađena je kompletna, hitna dijagnostika, prilikom koje je utvrđeno da je:

ДЕТАЉИ КРВАВОГ ОБРАЧУНА КОД НИША: Ранио родитеље пред дететом, па убо комшију који је хтео да их заштити

Foto: J. Ćosin

S.I. '79 zadobio povrede trbuha, odnosno leziju jetre, zbog čega je hitno operisan.  Nakon hirurške intervencije, pacijent je vitalno stabilan. 

Foto: J. Ćosin

M.M. '86 zadobila penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša, te je odmah urađena torako drenaža, a pacijenatkinja je trenutno stabilno, nije neposredno životno ugrožena i hospitalizovana je radi dalje opservacije. 

A.M. '82 zadobio penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša. Povreda je sanirana, pacijent nije životno ugrožen i hospitalizovan je, radi dalje opservacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)