PRETIO JE DA ĆE MI ZAKLATI UNUČIĆE: Majka izbodenog Aleksadra iz Popovca za "Novosti" o jučerašnjem krvavom piru

J.Ć.

25. 01. 2021. u 13:57

JUČE, u toku popodneva, u UC KC NIŠ, primljene su tri osobe, dva muškarca i žena, sa ubodnim i drugim povredama. Odmah po prijemu, urađena je kompletna, hitna dijagnostika, prilikom koje je utvrđeno da je:

ПРЕТИО ЈЕ ДА ЋЕ МИ ЗАКЛАТИ УНУЧИЋЕ: Мајка избоденог Алексадра из Поповца за Новости о јучерашњем крвавом пиру

Foto: J.Ćosin

S.I. '79 zadobio je povrede trbuha, odnosno leziju jetre, zbog čega je hitno operisan. Nakon hirurške intervencije, pacijent je vitalno stabilan.  Marija M. '86 je zadobila penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša, te je odmah urađena torako drenaža, a pacijenatkinja je trenutno stabilno, nije neposredno životno ugrožena i hospitalizovana je radi dalje opservacije. Aleksandar M. '82 zadobio penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša.

Majka povređenog Aleksandra M. je za "Novosti" ispričala šta se tačno dogodilo. Prema njenim rečima, nakon krvavog obračuna njen unuk je došao kod nje da joj saopšti šta se dogodilo:

- Unuk je dotrčao do mene i rekao: Napao je mamu i tatu, isekao ih je. Ja sam pobegao da ti kažem šta se desilo - započinje za "Novosti" priču Aleksandrova majka Otilija. Zatim je videla svog sina prekrivenog krvlju koji je došao da je pozove u pomoć.

Prema njenim rečima, S.I., koji je takođe izboden nožem, se isprečio ispred napadača da bi spasio Mariju M. i njenu ćerku i da se rvao sa njim.

Otilija tvrdi da sukob sa napadačem koji je juče eskalirao krvavim obračunom traje više od godinu dana. Kako je "Novostima" rekla, u decembru 2910. godine joj je napadač na ulici rekao:

- Zaklaću ti unučiće - kada se ona, zbog te pretnje, posvađala sa njim. Nakon toga je umalo došlo do fizičkog okršaja, što su videle i komšije za koje tvrdi da su uplašeni. Otilija je incident prijavila 09.12.2019. godine. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)