UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA ČAK 13 KRAĐA: Opljačkao i 3 crkve u Trsteniku

S. B.

05. 02. 2021. u 17:54

TRSTENIČKA policija rasvetlila je 13 teških krađa i krađa i uhapsila mladića D.S.(20), zbog postojanja osnova sumnje da je da je izvršio sva ova krivična dela.

УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ЧАК 13 КРАЂА: Опљачкао и 3 цркве у Трстенику

Ilustracija policija Foto Depositphotos

On se sumnjiči da je od 2019.godine do ovog januara na području opštine i okolnih sela,obio tri crkve i više domaćinstava iz kojih je krao razne predmete i novac.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju