ISKAZ IZ POSEBNE PROSTORIJE: U istrazi oko slučaja Mike Aleksića saslušana maloletna devojka sa statusom osetljivog svedoka

S. J. M.

05. 02. 2021. u 20:17

PRED Višim tužilaštvom u Beogradu u petak je u nastavku istrage protiv Miroslava Mike Aleksića, vlasnika škole glume "Stvar srca", saslušana maloletna devojka (17), koja je uz glumice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić i još tri devojke prijavila svog učitelja za seksualno zlostavljanje.

ИСКАЗ ИЗ ПОСЕБНЕ ПРОСТОРИЈЕ: У истрази око случаја Мике Алексића саслушана малолетна девојка са статусом осетљивог сведока

Foto V. Danilov

Ona je, kako saznajemo, dobila status posebno osetljivog svedoka, zbog toga što je maloletna.

Prema informacijama koje smo dobili, ova devojka je svedočila iz posebne prostorije. Sve vreme uz nju su bili roditelji, kao i stručna osoba, najverovatnije psiholog.

Zamenik tužioca, koji je vodio saslušanje, kao i advokati oštećenih i osumnjičenog bili su u drugoj prostoriji. U nastavku istrage sledeće nedelje bi trebalo da bude nastavljeno saslušanje svedoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)