DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U BEOGRADU: Nakon telefonskog poziva usred noći, policija zatekla krvavi prizor majke i ćerke

Novosti online

12. 02. 2021. u 09:00

U BUDIMSKOJ ulici u Beogradu, na opštini Stari grad, dogodila se porodična tragedija. Naime, najverovatnije je reč o ubistvu i samoubistvu.

ДЕТАЉИ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У БЕОГРАДУ: Након телефонског позива усред ноћи, полиција затекла крвави призор мајке и ћерке

Foto: RTS printskrin

Tragedija se dogodila u zgradi na četvrtom spratu, gde su pronađena tela ćerke Ane M. (1986) i majke Nade M. (1955).

One su pronađene na krevetu, bez znakova života, u lokvi krvi, a kraj njihovih tela nađen je i nož.

Inače, sve je počelo noćas oko 3:30 kada je policiju nazvala žena koja je, kako je rekla, dobila poziv od sestre. Sestra joj je u telefonskom razgovoru poručila da će izvršiti samoubistvo.

Policija je došla na lice mesta, pokušala da otvori vrata koja su bila zaključana, a sa druge strane niko nije otvarao. Kada su ušli u stan, zatekli su jeziv prizor.

Tela majke i ćerke odneta su na obdukciju koja će tačno utvrditi uzrok smrti.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni