HOROR DETALJI NASILJA U VELIKOJ PLANI: Brutalno pretukao suprugu, jedno oko joj potpuno zgnječeno!

Novosti online

19. 02. 2021. u 09:36

Đ. R. (58) iz Velike Plane uhapšen zbog sumnje da je počinio nezapamćeno nasilje u porodici i teško povredio nevenčanu suprugu D. M. (46).

ХОРОР ДЕТАЉИ НАСИЉА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ: Брутално претукао супругу, једно око јој потпуно згњечено!

Foto: D. Novković

Muškarac Đ. R. (58) iz Velike Plane uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka pretukao nevenčanu suprugu D. M. (46) i gotovo joj iskopao oči.

Kako se nezvanično saznaje, ženi je jedno oko potpuno zgnječeno, a na drugom joj je otkinut živac. Prema rečima izvora, ne zna se sa sigurnošću šta je bio motiv za ovo jezivo porodično nasilje.

- Ovo nije prvi put da je prijavljeno nasilje iz te porodice. Policija je pre dve godine intervenisala i muškarac je imao meru zabrane prilaska ženi, ali verovatno su se kasnije pomirili. Ovo poslednje je strašno što se dogodilo. On je nesrećnu ženu uhvatio rukama za glavu i svojim palčevima joj pritiskao oba oka - kaže izvor i dodaje da je žena obilno krvarila iz očnih duplji i da lekari iz Hitne pomoći nisu mogli da joj zaustave krvarenje.

- Odmah je sanitetom prevezena u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a zbog težine povreda odatle je prevezena u Beograd na VMA, gde je smeštena na očnu kliniku - kaže izvor i dodaje da je D. M. operisana.

Meštani Velike Plane koji poznaju D. M. kažu da je ona pre Đ. R. imala jedan brak iz kog ima decu, koja su odrasla.

- Čula sam da ima decu, ali ih nikad nisam videla. I on je navodno imao brak ranije. Videla sam kada je došla policija kod njih i zgranula sam se kad sam čula šta se desilo - priča komšinica.

- Lekari ovako nešto nisu videli dosad, žena će, nažalost, po svemu sudeći, ostati slepa na oba oka - dodaje izvor. Komšije supružnika kažu da je uhapšeni Đ. R. poznat u njihovoj ulici kao nasilnik i da ovo nije prvi put da je tukao suprugu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)