PLJAČKA U TUŽILAŠTVU: Osumnjičeni krao po kabinetima tužilaca

J. D. Lj.

19. 02. 2021. u 20:13

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dana 19.02.2021.godine odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova, osumnjičenom K.E. (1998.).

ПЉАЧКА У ТУЖИЛАШТВУ: Осумњичени крао по кабинетима тужилаца

Foto: Depositphotos

On je osumnjičen da je izvršio krivično delo Teška krađa na naročito drzak način iz člana 204 stav 1 tačka 3 Krivičnog zakonika, zbog toga što je prilikom saslušanja u svojstvu osumnjičenog u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilastva u Beogradu, za vreme dok je čekao na prozivanje stranaka u hodniku, iskoristio pogodnu priliku i ušao u više tužilačkih kabineta, te iz novčanika koji se nalazio u torbi zaposlene u tužilastvu uzeo novac u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist.

Osumnjičeni je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela protiv imovine, po evidencijama tužilastva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)