POGLEDAJTE SNIMAK BRUTALNE TUČE U NS: Mladića bacili na beton - šutirali ga i skakali mu po glavi (VIDEO)

Lj.P.

22. 02. 2021. u 10:24

U URGENTNI centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, primljena su dva pacijenta sa teškim povredama.

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК БРУТАЛНЕ ТУЧЕ У НС: Младића бацили на бетон - шутирали га и скакали му по глави (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Mladić Š.N. (21), je, kako navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi, primljen je 20.  februara sa teškim povredama u vidu ubodnih rana u grudni koš.


Posle blagovremene dijagmostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u Urgentnom centru KCV.

Drugi povređeni  D.M. (24), primljen je sa takođe teškim povredama u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša, ramena i povredama glave.

- Posle blagovremene dijagnostike i lekarske pomoći, pacijent se nalazi na intezivnom lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju - navode u PR službi KCV.

Snimak tuče zabeležile su kamere. Na snimku se vidi kako muškarci napadaju dvojicu, a kada su žrtve završile na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali. Jednog od njih su šutirali dok je ležao, a iako nije pružao nikakv otpor udaran je i u glavu. U jednom trenutku se čak vidi kako ga napadač gazi po glavi.

Novosadska policija je saopštila da su uhapšeni  M. M. (20), D. N. (21) i V. S. (20) iz Šida, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, kao i njihovog sugrađanina M.M. (21), osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.


Sumnja se da su njih četvorica, u subotu uveče ispred jednog ugostiteljskog objekta, napala trojicu mladića sa područja Žablja i Bača, da su ih tukli rukama i nogama i naneli im nožem ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak brutalnog prebijanja trojice mladića koje se dogodilo u subotu oko 18 časova u Ulici Laze Telečkog u centru Novog Sada.
Na snimku se vidi kako nekoliko momaka napada mladiće koji izlaze iz lokala. Video zapis koji se pojavio na društvenim mrežama je sa neke od kamera video nadzora iz te ulice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)