TEŠKA NESREĆA U KRALJEVU, POGINULA JEDNA OSOBA: "BMV" sleteo u kanal, dve osobe prebačene u bolnicu (FOTO)

G.Ć.

27. 02. 2021. u 09:14

U SAOBRAĆAJNOM udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu, 45 minuta posle ponoći, na delu Ibarske magistrale kroz Kraljevo, poginula je jedna osoba, dok su dve osobe zadobile teške povrede.

ТЕШКА НЕСРЕЋА У КРАЉЕВУ, ПОГИНУЛА ЈЕДНА ОСОБА: БМВ слетео у канал, две особе пребачене у болницу (ФОТО)

Foto: G. Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač "bmv" beogradske registracije, krećući se iz Jarčujka prema Grdici, u kružnom toku kod fabrike "Leoni" iz još nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, bukvalno preleteo "ostrvo" i prevrnuo se  u obližnjem kanalu.

Od zadobijenih povreda na mestu je preminula dvadesetšestogodišnja žena iz Kraljeva. Uz intervenciju ovdašnjih pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice, iz smrskanog "bmv" izvučene su dve teško povređene osobe koje su potom sanitetom prevežene u kraljevačku Opštu bolnicu "Studenica", dok je četvrta osoba zadobila lakše povrede.

Zbog sumnje da je počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je uhapsila vozača M.J. odredivši mu zadržavanje do 48 sati. Nakon toga on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na saslušanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a