KOLIMA NAMERNO NALETALI NA DRUGI AUTO? Hapšenje zbog nasilničkog ponašanja u Prokuplju, policija pronašla i drogu

Tanjug

27. 02. 2021. u 17:39

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su R. M. (27), D. U. (25) i N. J. (27) iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je danas prokupačka policija.

КОЛИМА НАМЕРНО НАЛЕТАЛИ НА ДРУГИ АУТО? Хапшење због насилничког понашања у Прокупљу, полиција пронашла и дрогу

Foto: I. Marinković

Sumnja se da se, sinoć u Prokuplju, upravljajući automobilom "škoda oktavia", R.M. prilikom preticanja sudario sa vozilom "mercedes" kojim je upravljao N. J.

Nakon sudara, vozač mercedesa N. J. je ubrzao kretanje, naglo okrenuo vozilo i ponovo udario u škodu koja je posle prvog udara ostala na kolovozu, a u kojoj su se nalazili vozač R. M. i suvozač D. U.

Potom je, kako se sumnja, došlo do sukoba između trojice osumnjičenih, koji su prekinuli policijski službenici.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Takođe, policija je pretresom stana kod osumnjičenog D. U. pronašla i oduzela manju količinu kokaina i 99 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Protiv njega će, kako se navodi, biti podneta i kriviča prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)