KAŽNJENO 50 VOZAČA ZBOG NEPOŠTOVANJA PROPISA: Nova akcija saobraćajne policije u Somboru

J.Bekić

02. 03. 2021. u 19:10

U NOVOJ pojačanoj akciji Saobraćajne policije u Somboru minulog vikenda od 16 časova do ponoći prekontrolisano je 259 vozača.

КАЖЊЕНО 50 ВОЗАЧА ЗБОГ НЕПОШТОВАЊА ПРОПИСА: Нова акција саобраћајне полиције у Сомбору

Foto: D.N.

Njih 50 kažnjeno je zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.Iz saobraćaja je isključeno osam vozača, od kojih je sedmoro upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, a jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je Policijska uprava u Somboru.

U policiji su tri vozača zadržana 12 sati – do istrežnjenja, dok je najviše vozača, njih 20, kažnjeno zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

Policija apeluje na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i koriste sigurnosni pojas na način na koji je to predvideo proizvođač vozila.

Takođe,se apeluje i na sve ostale učesnike u saobracaju da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju. Saobraćajna policija najavljuje nove kontrole vozača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)