Hilovi "džavelini" i neobjavljeni rat

Piše: Milan Babović, zamenik glavnog urednika

16. 01. 2024. u 10:33

NEŠTO se, ipak, promenilo. Čim su toliko postali brutalni i bezobzirni. Ostalo je još da kaubojkama otvaraju vrata na Andrićevom vencu ili na Skupštini. Zbilja, odavno ništa ciničnije nije viđeno od nedavnog nastupa Kristofera Hila koji je predsednika Srbije obavestio da će Pentagon naoružati takozvanu Vojsku Kosova sa 245 protivtenkovskih raketa "džavelin", vrednih 75 miliona dolara. Dakle, stalna članica Saveta bezbednosti UN prodaje projektile nepriznatoj državi, kršeći javno Rezoluciju 1244 UN po kojoj je Kfor jedina legalna oružana formacija na KiM.

doktor

16.01.2024. 11:46

Nesto se promenilo , a tek ce se promeniti i to uskoro , jer njima " love" nedostaje , a imperijalisticki kapitalizam je zasao u zonu posle 12 sati !! Srbija mora da shvati da njena perspektiva nije u ovakvoj Evropi , jer to nikad i nije bila . Mi ne smemo da se odreknemo Kine , Rusije i Kosova ,jer bi to bio kraj nase drzavnosti i nase istorije ! Treba mudro sacekati , jer vreme radi za nas !

Realno

16.01.2024. 13:18

Za koga se onda četnička Srbija naoružava sigurno ne za mir jer uvijek ste prvi započinjali ratove .Vremena se mijenjaju nemože se više napadati goloruke susjede sada će te to skupo platiti znamo se mi predobro

Zoran

16.01.2024. 13:35

Nešto se ipak promenilo samo u radikalskim glavama a sve drugo ostaje isto oni koji su vladali svetom i dalje vladaju kao što rekoše psi laju karavane prolaze

Ujko Mujko

17.01.2024. 18:54

Za realnog, znamo se mi dobro, ne brini, nismo svi glupi. Ko je htjeo odvajanje BiH od SFRJ ne pitajući srbe? Ko je zapucao u Sarajevu 90ih na srpske svatove i ko ubi ono dvoje mladih na mostu? Ko protjera stotine hiljada srba iz HR sa srpske vjekovne zemlje? Dalje nazad neću da te pitam, a čitao sam i o tome jako mnogo.