Oni koji kmeče zbog ukidanja Hrvatske ulice najradije bi ukinuli Srbiju

MILAN BABOVIĆ

29. 07. 2020. u 12:45

POSLERATNA komunistička vlast i povijesničarka pristojne Srbije udruženi su u svevremenskom zločinačkom poduhvatu protiv našeg naroda.

Они који кмече због укидања Хрватске улице најрадије би укинули Србију

Novosti

Zamislite da neki izraelski istoričar otmicu nacističkog monstruma Adolfa Ajhmana u Argentini i njegovo vešanje u Ramali 1961. godine kritikuje kao uzimanje pravde u svoje ruke, a dželate tvorca koncepta "Konačnog rešenja" nazove - nasilnicima?

Naravno, tako nešto je nepojmljivo ne samo u zemlji Davidovih potomaka, ali ne i ovde gde su NVO šegrti i brozoidi prvaci sveta u autošovinizmu. Zato i ne čudi što je magistra vitae drugosrbijanaca Dubravka Stojanović ideju da Blagoje Jovović dobije ulicu u srpskoj prestonici propratila rečima da to znači da "Beograd slavi krvnu osvetu i ubice".

Ova žena, koja na veliku žalost uči naše studente, samo prilježno nastavlja delatnost svojih "crvenih" ideoloških uzora. Kao što su oni pola veka nametali veštačku simetriju između ustaša i četnika, tako i Stojanovićka, u najmanju ruku, želi da izjednači patriotu iz Bjelopavlića i zlikovca Antu Pavelića. Na jednom tasu je pet hitaca iz damskog pištolja, a na drugom Jasenovac, Glina, Prebilovci, Jastrebarsko, Sisak, "srbosjek" i maljevi...

Prvi su svesno produžavali životni vek osnivaču NDH, o čemu svedoči Stevo Krajačić - "Tito nam je naložio da odustanemo od otmice Pavelića", a drugopomenuta blati čoveka koji nije mogao da gleda kako se najveći uništitelj Srba slobodno šeta Buenos Ajresom.

Oni koji od objave teksta u "Novostima" kmeče zbog ukidanja Hrvatske ulice najradije bi ukinuli Srbiju. A pošto se bliži i jedan tužni datum, može se očekivati da Dubravka ili neko od "građanskih intelektualaca" predloži da i mi počnemo da slavimo "Oluju" zarad pomirenja i kosmopolitskog duha Beograda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)