ĐON: Prekaljeni štoper i majstor u čišćenju Srba Bakir Izetbegović ide đonom

Srđan Mišljenović

15. 09. 2020. u 07:51 >> 07:45

DOK Srbija sa velikim silama igra teške utakmice oko očuvanja Kosova i Metohije i pokušava vešto da izbegne sve moguće oštre startove, iz Sarajeva, i to s leđa, Beogradu je "uklizao" Bakir Izetbegović.

ЂОН: Прекаљени штопер и мајстор у чишћењу Срба Бакир Изетбеговић иде ђоном

Novosti

Cilj Izetbegovića juniora je da povredi i nanese štetu Srbiji dok je u duelu sa velikim igračima. Setio se tako lider SDA da baš sada pomene reviziju tužbe za genocid protiv Srbije. Onu istu tužbu koja je pre nekoliko godina doživela fijasko i pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, ali i u sarajevskoj Vijećnici kada nije dobio podršku ni svih u Bošnjaka za revizuju.

Zanimljivo je da delovanje SDA i Izetbegovića već godinama ima istu matricu. Čim Srbija započne određene važne državne međunarodne dijaloge, pre svega sa Zapadom, a za zaštitu svoje teritorije i suvereniteta, pojavljuje se bošnjački "komšo" iz Sarajeva spreman da ukliza. Naravno, cilj je da napravi štetu. A veća šteta - bolja ocena Zapada.

Vetar sa Zapada koji duva preko Miljacke u Beograd često donese probleme. Bošnjaci su uvek na strani zapadne alijanse, a pogotovo otkad im je taj isti zapadni lobi dozvolio da se samoproglase za jedinu žrtvu građanskog rata u BiH. Na desetine hiljada srpskih žrtava stradalih od Bošnjaka, ako je verovati sarajevskoj čaršiji, izvršile su kolektivno samoubistvo. Optužbe, laži i podvale iz Sarajeva prema Beogradu, Srbiji i Vučiću, biće sve jače jer je ovo izborna godina u BiH.

Uz to, Bakiru Izetbegoviću se, nakon nekoliko decenija na tronu, stranka raspada. Ljudi u koje se zaklinjao, poput Čampare, beže od njega glavom bez obzira. A gde Izetbegović da pronađe spas za stranku i sebe? Odgovor je, naravno, preko Drine - napadom na Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a