Zorana Momiroviću ukinula društvene mreže

DUŠAN STOJAKOVIĆ

25. 11. 2020. u 11:10

TEK petina legalizovanih objekata u Srbiji. To je rezultat petogodišnje borbe države protiv "divlje gradnje".

Зорана Момировићу укинула друштвене мреже

Novosti

TEK petina legalizovanih objekata u Srbiji. To je rezultat petogodišnje borbe države protiv "divlje gradnje". Od građana i sopstvene političke partije posao rogobatno nazvano - ozakonjenje - u amanet je dobila Zorana Mihajlović, kada joj je poveren megalomanski portfelj građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Igrom unutrašnjih promena, neimarsko ministarstvo nedavno je zamenila energetskim. Brzo je zaboravila šta je sve propustila da uradi, pa je ofanzivno krenula u video-sačekuše koalicionih partnera, koji su u prethodnoj podeli karata prošli bolje. Počela je sa Dušanom Bajatovićem, zbog kojeg je pred ruskim zvaničnicima morala da citira ruske klasike, kako bi "ispeglala" nesuglasice sa partnerima iz najveće zemlje na svetu. Nastavila je sa prozivkom prvog čoveka "Transportgasa".

Nije im zaboravila. Pamtila je pola decenije, ali je brzo smetnula s uma svoju negdašnju obavezu. Ne samo one neprijavljene, nego i još 700.000 prethodno prijavljenih slučajeva. Iz pamćenja joj je izvetrilo da je zasipala dnevne novine flajerima, a portale banerima o legalizaciji i njenoj važnosti. Rezultate nije zbrajala. Ili jeste, pa nije imala čime da se pohvali. Zato, medijska kontraofanziva najbolje skriva propuste. Neupućenima krije i da je kolegi Tomislavu Momiroviću ostavila vruć krompir. Istina je da je uspela da završi mnoge davno dogovorene koridore, ali je ovde ostavila nezavršen i samo načet posao. Nada ostaje da će mladi Momirović uspeti da ispravi njene propuste. Samo, ako bude baš morao, ostaće mu baš malo vremena za prisutnost na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)