Izbacivanje Trampa sa Tvitera iliti premijera nove svetske tiranije lažnih liberala

MILAN BABOVIĆ

12. 01. 2021. u 07:35

To što sada čuveni Prvi amandman Ustava SAD ne vredi ni žižljivog graška nije samo briga potomaka iskrcanih kod Plimutske stene, već treba da zabrine čitavu planetu

Избацивање Трампа са Твитера илити премијера нове светске тираније лажних либерала

Novosti

KAO što je u svom čuvenom delu "Vrli novi svet" Oldous Haksli, 1908, kada je sa trake sišao prvi "Fordov" automobil, proglasio početkom računanja tzv. Fordove ere u Svetskoj državi, tako se i ova tek načeta 2021. svakako može označiti hidžrom za (nesrećne) generacije koje dolaze.

Potpuna medijska izolacija Donalda Trampa u postizbornim noćima dobila je svoj vrhunac trajnim suspendovanjem tviter-naloga lidera najjače ekonomske svetske sile. Simbolična karikatura prepoznatljive plave ptičice iza rešetaka kaveza označila je potpuno srozavanje imperije i krah Amerike kao planetarnog svetionika ljudske slobode.

To što sada čuveni Prvi amandman Ustava SAD ne vredi ni žižljivog graška nije samo briga potomaka iskrcanih kod Plimutske stene, već treba da zabrine čitavu planetu pošto svedočimo rađanju novog totalitarizma čije je ugaoni kamen internacionala lažnih liberala.

Da je to što se upravo dešava u Americi svetska premijera dolazeće antifa tiranije govori i to što su je sa orgazmičnim odobravanjem dočekale i odvdašnje NVO funjare, domaćini raznih kuća ljudskih prava, dukljani sa radnom knjižicom u Srbiji, kružoci slučajnih Srba, razni "nezavisni" novinari i intelektualci. Zastrašujuća je ta egzaltacija levičarskih talibana Trampovim progonom sa društvenih mreža. Ili da pojednostavimo, sloboda govora se podrazumeva samo onda kada odgovara ovim "borcima" za slobodu govora.

Ne, nećemo se nadalje baviti razradom izlizane teze - šta li će tek nama raditi kada su jednog Trampa kao gubavca išutirali sa lajne. Znamo dobro šta će nam raditi i zato se valja boriti po svaku cenu protiv najperfidnijeg političkog, medijskog i korporacijskog Levijatana. Jer, fašisti budućnosti uveliko sebe nazivaju antifašistima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati