VUČIĆ O IZBORIMA U CRNOJ GORI: "Razmenio sam poruke sa Milatovićem - verujem da će jedno od prvih mesta koje će posetiti biti Beograd"

Novosti onlajn

03. 04. 2023. u 11:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić tokom svog obraćanja iz Verone prokomentarisao je i predsedničke izbore koji su juče održani u Crnoj Gori.

ВУЧИЋ О ИЗБОРИМА У ЦРНОЈ ГОРИ: Разменио сам поруке са Милатовићем - верујем да ће једно од првих места које ће посетити бити Београд

Pink Printscreen

- Što se tiče odnosa prema meni u Crnoj Gori, vidim u regionalnim medijima da pišu "To je pobedio Vučić." Nisam. Pobedio je gospodin Milatović i političke snage koje su ga podržale u Crnoj Gori - rekao je Vučić i dodao:

- Mi se nismo mešali u izbore, ponašali smo se ozbiljno i odgovorno. Čestitao sam Milatoviću. Pre nekoliko minuta sam razmenio i poruke sa njim. Verujem da ćemo kada prođe inauguracija, da će jedno od prvih mesta koje će da poseti biti Beograd - rekao je predsednik Vučić. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku Jakovu Milatoviću povodom izbora za predsednika Crne Gore u kojoj je izrazio uverenje da će pokazati čvrstu volju da građanima Crne Gore obezbedi život u miru i napretku, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

- U Srbiji ćete uvek imati pouzdanog partnera u razvoju političkog dijaloga i jačanju ekonomske saradnje dveju zemalja, kao i čvrst oslonac za miran i stabilan Balkan. Uz čestitke, primite moje pozdrave i izraze posebnog uvažavanja - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (205)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu