"MONSTRUMI NIKADA NEĆE IZAĆI IZ ZATVORA" Vučić poručio - Pravde će biti

Novosti onlajn

05. 05. 2023. u 11:10

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić danas se sa članovima Vlade obratio javnosti.

МОНСТРУМИ НИКАДА НЕЋЕ ИЗАЋИ ИЗ ЗАТВОРА Вучић поручио - Правде ће бити

Foto: Tanjug

On kaže da je jutros u 8 i 24 sati stigla informacija, zato što su svi mediji iz različitih razloga prikopčani na policijske kanale, da se kreće lice u crnom kombinezonu ulicom na Zvezdari sa automatskom puškom.

- Mi smo poslali ne znam koliko jedinica, sa nalogom da ga uhapse odmah. Naravno, prijava je bila lažna. Ali je neko čuo da postoji prijava, i iz tog razloga je izmišljen ceo događaj. Vi ste objavili informaciju da je učiteljica preminula. A nije. Ljudi, držite se zvaničnih informacija, niko vam ništa ne krije, ne živimo u srednjem veku. Nismo mi ubice, tu smo da se borimo protiv ubica. Slušajte šta kažu nadležni, a ne da se tučete da uđete u školu. Šta da slikaš? Mrtvu dečicu. Još vičeš na policajce koji ti to ne daju. Zaustavite se, ljudi, molim vas. Bolje je nekada nešto i da ne objaviš, nego da objavljuješ neproverene vesti. 500 neproverenih vesti je bilo sinoć, sačekaj da se zvanično kaže. A ovi monstrumi neće izaći nikada iz zatvora. Pravde će biti. Ni onaj mali monstrum, ni onaj veći monstrum, po godinama samo. Pa će da mi kažu da se mešam u pravosuđe. Pala muva na medveda, iovako sam diktator i stoka. Ne, nego ćete da ubijate decu - kaže predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (199)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima