VUČIĆ O JEZIVIM IZJAVAMA BAKIĆA: A kako mislite da pobedite? Tako što ćete da nas ubijete?

Novosti online

16. 05. 2023. u 19:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na pitanje novinara "Novosti" kako gleda na sve češće poruke poput onih koje šalje Jovo Bakić "da njega i SNS ne mogu da pobede na izborima, već da to mora drugačije", kaže da je ta izjava Bakića jeziva.

ВУЧИЋ О ЈЕЗИВИМ ИЗЈАВАМА БАКИЋА: А како мислите да победите? Тако што ћете да нас убијете?

Foto: I. Marinković

- A kako mislite da pobedite? Tako što ćete da nas ubijete? Tako što ćete da nas jurite motkama po ulicama, vi junaci? U kojoj se to zemlji dolazi na vlast bez izbora? Mislite li da izborima moraju da budu, a da budu "ćorave kutije", da ne sme da se kandiduje Aleksandar Vučić. To slušam na svakom njihovom skupu, da ne sme moje ime na listama da se pojavi. Četiri i po godine to slušam pred svake izbore. A, što? Zbog čega? Gde to ima u svetu? Nema nigde! Nije ni Makron izlazio na lokalne izbore, pa je njegovo ime stajalo na listama. A što vam smeta moje ime kad sam "najgori ubica"? Najlakše ćete da pobedite ubicu, kriminalca i zločinca ili znate i sami kakvi ste lažovi - kazao je Vučić.

Foto: Printscreen

Jovo Bakić

On kaže da nema problem da oni nastave sa takvim izjavama.

- Dođu nekad tmurna, sumorna vremena u kojima najgori isplivaju na površinu, oni koji nisu mogli razred da prođu, najnesposobniji i pomisle da je to trenutak za njihovu akciju. Srećom, to vreme uvek jako kratko traje - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (191)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove