ZLOUPOTREBILI REČI PREMIJERKE BRNABIĆ: Poruku nade i jedinstva opozicioni mediji pokušali da spinuju i izvrnu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2023. u 16:42

PREMIJERKA Ana Brnabić danas je zaključila raspravu o prvoj tački posebne sednice, tako što je pozvala sve građane Srbije na sutrašnji skup nade u Beogradu, ispred Narodne skupštine.

ЗЛОУПОТРЕБИЛИ РЕЧИ ПРЕМИЈЕРКЕ БРНАБИЋ: Поруку наде и јединства опозициони медији покушали да спинују и изврну (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Posebno je zanimljivo to što su tajkunski mediji još jednom pokazali sve svoje veštine spinovanja i izvrtanja stvarnosti, te su isekli snimak premijerke Brnabić i pokušali da ga okrenu u svoju korist.

Foto: Printscreen

Naime, iako se predstavljaju kao neko ko je za smirivanje tenzija u društvu, pomirljiv ton, bez nasilja i neistina, još jednom su sami sebe demantovali. Ana Brnabić je, prema sopstvenim rečima, kao premijerka svih građana u skupštini nedvosmisleno rekla da “je premijerka svih građana” da poziva poslanike da “pozdrave sve skupove koji se održavaju u našoj zemlji jer su odraz demokratije” i da “su građani dobro došli i na skup protiv nasilja u subotu”. Ona je zatim nastavila svoj govor ali su “nezavisni mediji” tu videli priliku za spinovanje i napravili video u kome se tu njen govor završava. Evo šta je premijerka rekla:

- Ja u svoje ime želim da kažem građanima da su uvek svi dobrodošli na skup protiv nasilja u subotu. Da, svakako, sa moje strane, ja ću biti tamo pa želim da pozovem građane, jer je to skup koji ja osećam bliže svom srcu – skup nade, skup jedinstva i želim da ih pozovem da dođu u petak, i da pokažemo da postoji Srbija nade i da postoje stvari koje su iznad politike i da su u ovoj zemlji jednaki - poručila je Brnabić.

Iako je predsednica Vlade istakla da je premijerka svih građana, da poštuje se skupove i da iskazuje puno poštovanje građanima koji protestuju na skupovima protiv nasilja, njene reči su potpuno zloupotrebljene, kako bi se stvorile dodatne podele u društvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (85)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove