MALI REAGOVAO NA KARIKATURU U NIN-u: Osuđujem svaki potez omlovažavanja svega što je predsednik Vučić uradio za našu zemlju

Novosti online

01. 06. 2023. u 13:31

MINISTAR finansija Siniša Mali reagovao je povodom sramne karikature objavljene u NIN-u na kojoj se predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjadnačava sa nacističkim vođom.

МАЛИ РЕАГОВАО НА КАРИКАТУРУ У НИН-у: Осуђујем сваки потез омловажавања свега што је председник Вучић урадио за нашу земљу

Foto: Tanjug

- Samo onaj ko ne voli svoju državu, svoj narod, svoju slobodarsku istoriju može i danas, u 21. veku, pa makar i kroz formu karikature, da se poziva na zloglasni nacizam. U trenutku kada je Srbija u teškoj političkoj borbi, oni koji joj ne žele dobro bave se podrivanjem, niskim izlivima politikanstva i potezima neosetljivim na trenutni društveni kontekst - rekao je Mali i dodao:

- Osuđujem svaki potez omlovažavanja svega što je predsednik Aleksandar Vučić do danas uradio za našu zemlju, ismevanje napora da teškom mukom postanemo ono što sada jesmo, umanjivanje njegovog presudnog značaja u političkom, ekonomskom i društvenom razvoju zemlje u kojoj živimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave