KO SE OD POSLANIKA OPOZICIJE JUTROS NIJE POJAVIO U SKUPŠTINI? Tražili smenu Gašića, a sad izbegavaju da dođu na radno mesto

Novosti online

15. 06. 2023. u 10:43

ZA diskusiju u Skupštini Srbije o jednom od najvažnijih zahteva opozicije i protesta, smeni ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, vođe protesta i narodni poslanici opozicije drugi dan zaredom nisu se udostojili ni da se pojave na svom radnom mestu.

КО СЕ ОД ПОСЛАНИКА ОПОЗИЦИЈЕ ЈУТРОС НИЈЕ ПОЈАВИО У СКУПШТИНИ? Тражили смену Гашића, а сад избегавају да дођу на радно место

Foto: Tanjug

Jutros se tako od 85 poslanika opozicije koji su potpisali zahtev za razrešenje Gašića, u Skupštini pojavilo samo njih 55.

Ni ovog puta nisu došli Nebojša Zelenović, niti Miloš Jovanović. Jutros se, takođe, nije pojavila ni Marinika Tepić, niti Boško Obradović.

Tek trećina poslanika Dveri je bila u sali, a polovina poslaničkog kluba Zavetnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (60)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis