NAKON odluke tzv. Vlade Kosova da proglasi "Civilnu zaštitu" i "Severnu brigadu" za terorističke organizacije, oglasio se i jedan od vodećih ideologa političkih protesta u Srbiji Boban Bogdanović.

Nebojsa

29.06.2023. 15:39

Bogdanovicu jel ti znas sta su i ko su teroristi i sta oni uopste rade...Ako ti nesto nije jasno obnovi gradivo iz proslosti sta su radili UCK teroristi nekad,danas rade isto to samo preobuceni u policiske,vojne,uniforme samo zvanog kloniranog kosova,danas su tuzioci,sudije i kupuju parama takve kao sto si ti,Rada,Rasic,Canak i ostali koji bi prodali veru za veceru...Pricate ono sto bi teroristi albanski rekli...

Ljubica

29.06.2023. 16:57

Ma bravo, svakog ko vam smeta, proglasite teroristom i završite posao. O kom vidu demokratije je tu reč ? Za ovog izroda imam samo jednu reč, a to je FUJ.

Miki Zg

29.06.2023. 21:29

Vidite ovakovog janjičara , autošoviniste , ljudske ništice ne možes naći u slovenskom narodu ,hrvatskom ,muslimanskom ,tzv. crnogorskom ili među Šiptarima .Što da mislim o B. Bogdanoviću ,Aleksiću ,Obradoviću , Rubinovom manekenu Ćuti ( hr. Šuti ) itd. Razmislite ,što sa takovima ?

Anja

29.06.2023. 21:52

Boban Bogdanović, persona sklona narkoticima, uživanju u polnom opštenju sa kepecimai i saradnjom sa klanom Belivuka. . Dijagnoza do dijagnoze. Ortak mu je terorista Kurti. Srpska lista, teroristi.Njega bi se postideli Himler i Neron, najveći monstrumi čovečanstva.

Dimo

13.07.2023. 15:44

Auuu Bogdanovicu Prodana Dušo odreknise Srpstva Odmah I Postani Šiptar a ne da Stavljas druge Srbe U nekom tvom Terorističkom Položaju stavi sebe Ostavi druge Srbe koji se bore da imaju miran san A kamoli da im ti sada Navlačiš nesto sto Nisu .