MITROVICU HOĆE DA UBACE U KURTIJEVU ZAJEDNICU: Sve rade protiv Srba - izglasali odluku o priključenju Asocijaciji kosovskih opština

Novosti Onlajn

30. 06. 2023. u 16:08

POSLANICA Samoopredeljenja u Skupštini opštine Severna Mitrovica Aida Ferati-Dolji saopštila je danas da su odbornici na sednici izglasali da se Opština Severna Mitovica pridruži Asocijaciji kosovskih opština.

МИТРОВИЦУ ХОЋЕ ДА УБАЦЕ У КУРТИЈЕВУ ЗАЈЕДНИЦУ: Све раде против Срба - изгласали одлуку о прикључењу Асоцијацији косовских општина

Foto: Novosti

Ona je nakon sednice na Fejsbuku napisala da je ovaj korak "pokazatelj posvećenosti jačanju i saradnje lokalnih samouprava".

- Danas je na sednici Skupštini opštine glasano u korist učlanjenja Severne Mitrovice u Asocijaciju kosovskih opština. Ovo glasanje pokazuje posvećenost i podršku snažnoj saradnji i jačanju lokalne vlasti. Saradnja i integracija opština ključni su za rešavanje izazova i izgradnju ujedinjenijeg i održivijeg društva za sve - rekla je Dolji.

Izvršni direktor Asocijacije kosovskih opština Sazan Ibrahim rekao je da će odluka Skupštine opštine Severna Mitrovica biti upućena Ministarstvu administracije i lokalne samouprave na ocenu zakonitosti, a zatim se očekuje da bude upućena u Asocijaciju na razmatranje.

Asocijacija kosovskih opština (AKO) osnovana je 2001. godine, kao neprofitna organizacija, čiji su članovi organi lokalnih samouprava, izuzimajuću srpske opštine.

BONUS VIDEO: SRPKINjA PORUČILA KURTIJEVOJ POLICIJI - "Nećeš da me teraš iz moje kuće, evo hapsite me"

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe