"SRBIJA IMA STABILNOG PARTNERA U NORVEŠKOJ": Brnabićeva primila u oproštajnu posetu ambasadora Jelstada

Tanjug

17. 07. 2023. u 11:20

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić primila je danas u oproštajnu posetu ambasadora Kraljevine Norveške u Srbiji Jerna Eugena Jelstada.

СРБИЈА ИМА СТАБИЛНОГ ПАРТНЕРА У НОРВЕШКОЈ: Брнабићева примила у опроштајну посету амбасадора Јелстада

FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEĐA VUČKOVIĆ

U srdačnom razgovoru, Brnabićeva se zahvalila ambasadoru Norveške na ličnom doprinosu unapređenju političkog dijaloga i sveukupne saradnje dve zemlje, saopštila je pres-služba vlade.

Premijerka je ocenila da su odnosi dve zemlje izuzetno dobri i potvrdila spremnost za dalje jačanje dijaloga i povezivanje Srbije i Norveške.

FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEĐA VUČKOVIĆ

Brnabićeva je ponovila da evropske integracije ostaju prioritet spoljne politike i strateško opredeljenje Srbije i izrazila zahvalnost Norveškoj na pomoći koju pruža našoj zemlji na tom putu.

Ambasador Jern Eugen Jelstad poručio je da Srbija ima stabilnog partnera u Norveškoj, koji će uvek biti dostupan za svaku vrstu partnerstva i saradnje, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: KURTIJA GAĐALI FLAŠOM VODE: Ponovo haos u skupštini lažne države

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (79)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)