PETKOVIĆ: Nećemo stati dok god ijedan Srbin ne bude oslobođen iz Kurtijevih kazamata

Novosti Onlajn

17. 07. 2023. u 21:26

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izrazio je večeras zadovoljstvo što je još jedan uhapšeni Srbin, Dalibor Spasić, pušten da se brani sa slobode.

ПЕТКОВИЋ: Нећемо стати док год иједан Србин не буде ослобођен из Куртијевих казамата

Foto: Tanjug

- Još jedan na pravdi Boga uhapšeni Srbin sa severa KiM, Dalibor Spasić, danas se pridružio svojoj porodici, posle Radoša Petrovića i Nemanje Vlaškovića. Nećemo prestati da se borimo dok god ijedan srpski politički zatvorenik pati u Kurtijevim kazamatima - napisao je Petković na Tviteru.

On je istakao da će pravda pobediti tek kada svi politički postupci protiv Srba na Kosovu budu obustavljeni, a oni koji su odgovorni za ovaj brutalni progon i sami budu suočeni sa pravnom odgovornošću zbog nasilja nad nedužnim srpskim narodom.

U pritvoru se i dalje nalaze četvorica Srba - Dušan Obrenović, Nenad Orlović, Uroš Vukašinović i Milun Milenković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (64)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo