POČELO SUĐENJE SLAĐANU TRAJKOVIĆU: Drže ga zatočenog duže od sedam meseci zbog navodnog ratnog zločina

Tanjug

27. 07. 2023. u 10:33

U OSNOVNOM sudu u Prištini danas je počelo suđenje bivšem policajcu Slađanu Trajkoviću, koga privremene prištinske institucije terete za navodni ratni zločin.

ПОЧЕЛО СУЂЕЊЕ СЛАЂАНУ ТРАЈКОВИЋУ: Држе га заточеног дуже од седам месеци због наводног ратног злочина

Foto: D. Milovanović/Društvene mreže

Trajković je uhapšen 15. decembra prošle godine u južnom delu Kosovske Mitrovice, za vreme trajanja barikada na severu Kosova i Metohije.

Integrisan je u tzv. kosovsku policiju 2013. godine, koju je zajedno sa svojim kolegama napustio 5. novembra, kada su svi Srbi izašli iz prištinskih institucija na severu naše južne pokrajine.

Privremene prištinske institucije ga terete za navodni ratni zločin protiv civilnog stanovništva počinjen u Vučitrnu 1999. godine, a od trenutka hapšenja nalazi se u pritvorskoj jedinici u Podujevu.

BONUS VIDEO: DOBRO JUTRO CRNA GORO! Vlada krenula za Biogradsko jezero autobusom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)