PUKLA BRUKA U PRIŠTINI: Kurtiju krivo što njegovi mediji priznaju da je Kosovo Srbija, pa bi da ih ugasi

Novosti online

28. 07. 2023. u 19:11

MINISTARSTVO industrije, preduzeća i trgovine saopštilo je danas da je odbilo žalbu Kljan Kosova na suspenziju dozvole za rad, uz obrazloženje da je odluka o ukidanju licence doneta u skladu sa zakonom.

ПУКЛА БРУКА У ПРИШТИНИ: Куртију криво што његови медији признају да је Косово Србија, па би да их угаси

Foto: Profimedia

- Ministarstvo industrije, preduzetništva i trgovine obavilo je javnost da je Komisija za razmatranje žalbi za registraciju preduzeća danas odlučila da odbije žalbu Trgovinskog preduzeća „Klan Kosova sh.p.k.“. Rešenjem Komisije ovaj predmet je zatvoren u okviru ministarstva, a podnosilac žalbe ima pravo da podnese tužbu nadležnom sudu - saopštili su iz Ministarstva.

U obrazloženju Agencije za registraciju poslovanja tzv. Kosova (ARPK) se kao razlog za oduzimanje dozvole za rad navodi da se u dokumentima kompanije, koja je vlasnik „KGO Media Invest DOOEL“ opštine na tzv. Kosovu predstavljaju kao da su u gradovi u Srbiji, čime je prekršila Ustav lažne države.

U odluci Komisije se navodi da se u zvaničnim dokumentima vlasnika „KGO Media Invest DOOEL“ državljanstvo identifikuje kao tzv. kosovsko, dok se kao matična država kompanije i dalje vodi na Srbiju, čime ponovo predstavlja KiM kao deo Srbije.

Komisija je postavila pitanje šta je pravi razlog zbog kojeg Kljan Kosova insistira na predstavljanju KiM kao dela Srbije.

Ministarstvo je s tim u vezi podnelo prijavu protiv firme i njenih vlasnika.

BONUS VIDEO: KURTIJA GAĐALI FLAŠOM VODE - Ponovo haos u skupštini lažne države

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (8)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...