DRŽAVA NEĆE OSTAVITI GRAĐANE NA CEDILU: Premijerka obišla mesto koje je pretrpelo najviše štete tokom nevremena(FOTO)

Novosti Onlajn

06. 08. 2023. u 15:48

PREDSEDNICA Vlade Ana Brnabić posetila je danas Bačku Palanku koja je pretrpela ogromne štete u nevremenu i razgovarala sa porodicom koja je izgubila svoja dva člana, navodeći da će lično tražiti odgovornost za sve koji su doveli do toga da ljudski životi budu izgubljeni.

ДРЖАВА НЕЋЕ ОСТАВИТИ ГРАЂАНЕ НА ЦЕДИЛУ: Премијерка обишла место које је претрпело највише штете током невремена(ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram/anabrnabic

- Danas sam obišla Bačku Palanku, opštinu koja je uz grad Novi Sad, pretrpela najviše štete u olujnim nevremenima, koja već nedeljama pogađaju region.

Ono što je najvažnije - država neće ostaviti svoje građane na cedilu, pomoći ćemo u sanaciji štete i otklanjanju posledica nevremena, baš kao što smo uradili nakon poplava. To ćemo uraditi u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja. Uložićemo nadljudske napore da deca u septembru imaju redovnu nastavu u bezbednim objektima, domaćinstva siguran krov nad glavom i svim stanovnicima obezbedimo obnovljenu infrastrukturu.

Posetila sam i porodicu Mijaljković, koja je ostala bez svoja dva člana i to je nešto što im niko na svetu, ni na koji način, ne može nadoknaditi. Sve što bih rekla je suvišno, osim da ću lično tražiti odgovornost za sve koji su svojim nečinjenjem doveli do toga da budu izgubljeni ljudski životi - napisala je premijerka Brnabić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (53)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)