MEDIJSKI TEROR NAD VUČIĆEM: Šolakovi portali za samo sedam dana objavili 124 negativna teksta o predsedniku

Novosti online

28. 08. 2023. u 14:07

SAMO tokom protekle nedelje (21–27. avgust) portali u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka objavili su 124 negativna teksta o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pokazala je analiza Srpskog portala.

МЕДИЈСКИ ТЕРОР НАД ВУЧИЋЕМ: Шолакови портали за само седам дана објавили 124 негативна текста о председнику

Foto: Tanjug

Portal Nova objavio je 61 negativan tekst, portal Danas 40, a portal N1 23, što je gotovo 18 negativnih tekstova o Vučiću dnevno.

Reč je samo o tekstovima objavljenim na ova tri portala pronađenim po tagu „Aleksandar Vučić“, pa se ne isključuje mogućnost da ih ima i više.

Reč je o tekstovima koji sadrže najširi dijapazon negativnih konotacija na račun predsednika, od notornih laži poput onih da je Vučić u Atini aminovao hapšenje Putina i sa Zelenskim dogovorio izvoz oružja Ukrajini u zamenu za nepriznavanje Kosova, preko uvreda, do huškanja na nasilno rušenje vlasti u Srbiji.

Ako se uzme u obzir da su analizirani tekstovi objavljeni samo na Šolakovim portalima, i to u nedelji usred leta, kada je intenzitet političkih aktivnosti smanjen, ali ne i tekstovi i prilozi objavljeni u dva Šolakova dnevna lista i na dve njegove televizije, jasno je kakav tajkunski medijski teror trpi predsednik Srbije.

(Alo)

BONUS VIDEO: VUČIĆ U PRIJEDORU: Nikada neće reći da je to najveće etničko čišćenje na evropskom tlu od 1945.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (71)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima